ID: 14644
Het Beste Uit De Oosterse Keuken Renate Faller
€2,50
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Het Beste Uit De Oosterse Keuken - Renate Faller
Heerlijke recepten voor soepen, deegjasjes, snacks, vlees en gevogelte, groenten, vis en zeevruchten
De oosterse keuken is heel gezond en verrast telkens weer door haar originele combinaties. In dit boek vindt u de lekkerste recepten voor oosterse soepen, sushi´s, vlees en gevogelte, vis en zeevruchten en heerlijke groenten. We nemen u mee op een culinaire reis door het Verre Oosten en laten u kennismaken met de keukens van Thailand, China, Japan, India, Indonesië en Pakistan. Elk gerecht wordt stap voor stap beschreven en smaakvol gepresenteerd met een kleurenfoto. Bovendien worden telkens de bereidingstijd en de hoeveelheid kilocalorieën aangegeven. Een onmisbaar boek voor iedereen met een passie voor de oosterse keuken!
Drie complete kookboeken in een band, eerder onder andere titels in dezelfde vorm in de jaren negentig afzonderlijk verschenen*. Elk deel heeft een eigen lay-out, met eigen inleiding en alfabetisch register. Wel loopt de paginering door. Het betreft duidelijke stap-voor-stap receptuur voorzien van opgave van bereidingstijd en calorieen. Het zijn gerechten uit of geinspireerd op de diverse Aziatische keukens. Verzorgde compacte uitgave met van elk gerecht een kleurenfoto. Druk in twee kolommen.
Heerlijke recepten voor soepen, deegjasjes, snacks, vlees en gevogelte, groenten, vis en zeevruchten
De oosterse keuken is heel gezond en verrast telkens weer door haar originele combinaties. In dit boek vindt u de lekkerste recepten voor oosterse soepen, sushi´s, vlees en gevogelte, vis en zeevruchten en heerlijke groenten. We nemen u mee op een culinaire reis door het Verre Oosten en laten u kennismaken met de keukens van Thailand, China, Japan, India, Indonesië en Pakistan. Elk gerecht wordt stap voor stap beschreven en smaakvol gepresenteerd met een kleurenfoto. Bovendien worden telkens de bereidingstijd en de hoeveelheid kilocalorieën aangegeven. Een onmisbaar boek voor iedereen met een passie voor de oosterse keuken!
Drie complete kookboeken in een band, eerder onder andere titels in dezelfde vorm in de jaren negentig afzonderlijk verschenen*. Elk deel heeft een eigen lay-out, met eigen inleiding en alfabetisch register. Wel loopt de paginering door. Het betreft duidelijke stap-voor-stap receptuur voorzien van opgave van bereidingstijd en calorieen. Het zijn gerechten uit of geinspireerd op de diverse Aziatische keukens. Verzorgde compacte uitgave met van elk gerecht een kleurenfoto. Druk in twee kolommen.