ID: 9302
Vis zeeevruchten
€3,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
De originele titel van dit boek, dat is geschreven door Wolfgang Grobauer, is Mit Lust und Liebe Fisch und Meeresfruchte zubereiten und geniefen. Het is in het Nederlands vertaald door Tineke de Lang en in 1998 uitgegeven door Delphi. Het is een in een geplastificeerde harde kaft gebonden boek, met 164 bladzijden, waarop o.a.schitterende foto's staan van de bereide gerechten, het heeft de afmeting van h 29,9 x br 24 x dik1,7 cm.
Volgens de schrijver biedt dit boek u een grondige basiskennis van zowel vis als schaal- en schelpdieren: beschrijving, kenmerken van versheid, schoonmaken, fileren van vis of openen van zeevruchten, enz. Verder bevat het originele en verfijnde recepten voor zowel hoofdgerechten als koude en warme voorgerechten. Zo bereidt u zelf de meest verfijnde delicatessen. daardoor krijgt koken meteen ook een extra dimensie: geraffineerd, feestelijk en gezond!
Met dit boek kunt u uw gasten verrasen met verukkelijke gerechten uit de zee, die u de smaak van de zee ten volle doen proeven.
Volgens de schrijver biedt dit boek u een grondige basiskennis van zowel vis als schaal- en schelpdieren: beschrijving, kenmerken van versheid, schoonmaken, fileren van vis of openen van zeevruchten, enz. Verder bevat het originele en verfijnde recepten voor zowel hoofdgerechten als koude en warme voorgerechten. Zo bereidt u zelf de meest verfijnde delicatessen. daardoor krijgt koken meteen ook een extra dimensie: geraffineerd, feestelijk en gezond!
Met dit boek kunt u uw gasten verrasen met verukkelijke gerechten uit de zee, die u de smaak van de zee ten volle doen proeven.